Militant voor het COV én het ACV

ACV-militant-puzzelstuk
Onze ‘moeder’vakbond, het ACV, is een belangrijke partner en een bron van vele informatie voor ook onze eigen COV-militanten. Als COV-militant ben je namelijk ook de facto een ACV-militant. Welke informatie kan je raadplegen als ACV-militant?
Sinds kort kan je terecht op een aparte website www.acv-militanten.be waar je heel wat aparte informatie specifiek voor jou als militant kan vinden. Om deze site te bezoeken, moet je eerst inloggen met je lidnummer als militant. 

Vakbeweging 

Niet te vergeten hebben de ACV-militanten een eigen tijdschrift met heel wat specifiek nieuws op maat. Dat is het tweewekelijkse ‘Vakbeweging’: dit kan je steeds online nalezen via deze link naar de lopende jaargang van Vakbeweging (inloggen met je lidnummer).

Visie

Het tweewekelijkse tijdschrift Visie is dan weer een publicatie per postabonnement die zowel voor ACV-leden, militanten, CM-leden en Beweging.net-sympathisanten bedoeld is, en die vaak ook heel wat interessante syndicale actualiteit en nieuws over het ACV en haar militanten bevat.
Visie kan je ook online nalezen via deze link naar de lopende jaargang van Visie, hiervoor moet je niet inloggen.